Політика

Алессандру Муссоліні «висвятили», а про Чиччоліну забули…

Переглянув поверхово нові санкційні списки від Зеленського. Зі списку санкцій проти фізичних осіб вивели екстравагантну фігуру — Алессандру Муссоліні, депутата парламенту Італії (неофашистська партії «Соціальна ініціатива») та Європарламенту. Відома як італійська подружка Путіна.

Санкції на онуку Беніто Муссоліні наклали за причетність до проведення фейкових виборів у ОРДЛО під контролем та на замовлення окупантів. Зеленський у цій категорії зняв санкції ще з кількох осіб, як мешканців окупованих територій, так і впливового російського бізнесмена. Чого там більше — корупції, виконання побажань Путіна чи хаосу — поки судити не беруся. Але повернуся до пані Муссоліні.

Зараз Алессандра заявляє, що на Донбасі не була, ніяких суджень про події в Україні не виносила, тому рішення Зеленського називає відновленням справедливості. Вітаю нашого ЗЕдента, його оцінили й коронували званням «справедливійшого» італійські неофашисти.

Але щодо суті події.
Чи була онука італійського диктатора та зірка «Плейбою» присутня на окупованому Донбасі власними пишними тілесами, не знаю. Думаю, що навряд, бо такий візит облетів би всі ЗМІ. Але вона тоді реально підписала заяву про підтвердження «чесності й справедливості виборів» на окупованих територіях. Це був висновок саме спостерігача. Тому була вона там, чи ні — не суттєво. Подружка Путлєра надала окупантам послугу з міжнародної легітимізації рашистської окупації.

Для чого було виводити неофашистку зі списку?
Припускаю, що був наступний механізм. У ЄС ввели власні санкційні та правові механізми проти осіб причетних до тих фейкових виборів. Муссоліні (на відміну від її діда Беніто) про саме існування України могла мало що знати — підписала, що підсунули, не читаючи. Але неприємності від цього для неї не припинилися, діють певні перешкоди та іміджеві втрати. Могла попросити свого кремлівського другана. Той скомандував Дмітрію Козаку, а Козак пояснив потребу такого «гуманітарного кроку» уже нашому манкурту Єрмаку. А Зеленський? А що таке Зеленський? Він же не читає, що підписує…

А тепер маю пропозицію.

Серед екстравагантних італійських політиків є ще одна недооцінена постать. Це колишня депутатка італійського парламенту Анна-Елена (вона ж Ілона) Штайнер, більше відома, як Чиччоліна. Колишня штатна повія угорських комуністичних спецслужб (сама родом з Угорщини) — її підкладали під американських дипломатів. Далі, аж до повної втрати товарного вигляду, відпрацювала в порноіндустрії Італії, знімалася в незлічимих порнофільмах. І — яка радість для одного стурбованого нардепа зі «слуг» — для Чиччоліни на анал не було жодного табу. Як і на секс із тваринами та решта збочень. Проти порно-депутатки ми санкцій не вводили, бо вона на агресію Раші в Україні ніяк не реагувала — вже була поза політикою, хіба часом ще зустрічається зі своїм рашистським приятелем, але не Путіним, а Жиріновським.

От я проглянув сьогодні деякі політичні «здобутки» Чиччоліни і аж осінило: це ж найкраща заміна для Саакашвілі. Той просто на її тлі сірома — ні двох фраз зв’язати, ні мордою поторгувати. А ця нічим не тупіша, а ще й з максимальним розміром бюста! Ну, і її соціально-економічна доктрина ідеально підійде Зеленському і його компанії. Вони ж реально говорять однією мовою!

Ось наприклад: «Якось я мала моторошне похмілля — те, чого ніколи не буде у бідняків. Отже, прийшов час допомогти біднякам»; «Мої груди ніколи нікому не завдали жодної шкоди, тоді як війна Бен Ладена принесла тисячі жертв» і подібне… Та її запросто можна й замість Зеленського президентом зробити. Радіослухачі навіть різниці не помітять, а телеглядачі лише за розміром бюста відчують підміну…

Тарас Чорновіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *