Хвиля Десни » 18 Травня, 2020

Daily Archives: 18 Травня, 2020

Суспільство

«Недоношене» літо

Published by:

Скоро літо, а в нас весни по суті й не було. Літо, що надходить – як передчасні пологи. Недоношене і народжене раніше запланованого терміну. Ми не вигріли його в животі і не виносили під теплими светрами. Не гладили долонями, прислухаючись як воно штовхає п’ятами…

Continue reading

Політика

Алессандру Муссоліні «висвятили», а про Чиччоліну забули…

Published by:

Переглянув поверхово нові санкційні списки від Зеленського. Зі списку санкцій проти фізичних осіб вивели екстравагантну фігуру — Алессандру Муссоліні, депутата парламенту Італії (неофашистська партії «Соціальна ініціатива») та Європарламенту. Відома як італійська подружка Путіна.

Continue reading

Культура

«Два Папи» з Гопкінсом і Прайсом

Published by:

Дякуючи синові подивився учора на ніч фільм «Два Папи».
І спав як скупаний. Упадаю в єресь, але фільм благодатний. Саме тому, що і Ентоні Гопкінс, і Джонатан Прайс не зображували святість. Не грали других після апостола Петра. Вони настільки вжилися у світ своїх кіногероїв, що ті, здається, стали для них «alter ego».

Continue reading

Суспільство

Порожній човен

Published by:

Молодий послушник дуже любив плавати на човні. Вигрібав на середину озера, складав весла і полишав човен на внутрішні течії. Цілі години збував у самоті посеред води. Так одного разу він сидів із заплющеними очима й медитував. Була чудова ніч.

Continue reading

Культура

«Урядовий кур’єр» під прицілом «ліквідаторів»

Published by:

Все! Карфаген має бути зруйнований! Газета «Урядовий кур’єр» повинна припинити існування! Не виключено, саме із цих прадавніх та сучасних висловів починаються ранкові планірки-плануваня у столичній антиукраїнській брехологічній канцелярії. Не вірите, що така існує? Ми теж не дуже вірили.

Continue reading