Політика

Антиарестович британського розливу

Вчора українські медія рознесли з доброї волі публікацію, підготовлену, судячи з усього, в кабінетах ФСБ. Надрукували тільки тому, що її опублікувала британська Independent.

Спершу трішки про меседжі самої статті: озброєнь у росіян у 20-40 разів більше, ніж у нас, українські воїни деморалізовані і є чисельні випадки дезертирства, нашим полоненим гнити у російських в’язницях роками, бо їх немає на кого обмінювати. Ага, і у нас ще й майже повністю вичерпався боєкомплект, західна допомога йде повільно, тому росіяни намагаються використати ситуацію по повній, аби прорвати нашу оборону.

До цієї статті не вистачає хіба невеличкої перчинки у вигляді заголовка «Україні пора сушити бойові весла»… Тобто – здаватися.

Ось такий собі абсолютний антиаристович британського розливу. Але тут саме час подивитися, хто є власником видання, яке з англійської перекладається як «Незалежний»? А там цілком залежні люди, при ому – від Кремля. Погляньте у Вікіпедію: на початку минулого десятиріччя її викупив російський КГБешний олігарх Олександр Лєбєдєв, а зараз володіє син – Євген.

Запитання: чи бувають колишні КГБісти?
Бувають, бо сьогодні ця контора називається ФСБ… Далі думайте вже самі…

Орест Сохар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *