Політика Суспільство

Чудо на Дніпрі

Усім відоме чудо на Віслі з книжок. Однак нам судилося стати самовидцями чуда на Дніпрі, битви за Київ, коли російські війська відступили. Американські експерти вивчають цей феномен. Вони дійшли висновку, що відступ росіян був вимушеним, що успіх оборони Києва полягав у тому, що з росіянами боролися військові, місцеве населення, вода, земля і сам архистратиг Михаїл зі своїм невидимим воїнством.

Архистратига додала я. Однак чудо на Дніпрі і надихає, і мобілізує. Особливо цікаво, як організували розгром росіян між Бучею і Ірпінем, коли було підірвано всі мости, а росіяни опинилися в пастці.

За словами американців, тут було застосовано досвід Фермопілів, коли мала армія ефективно знищила велику. Один з американських офіцерів зізнався, що вважав оповідки про Леоніда і 300 спартанців міфом, але український досвід показав, що такий розгром можливий.

Місцеве населення повідомляло нашу армію про всі пересування росіян і про їхні склади зброї. Саме це, можливо, так росіян і розізлило, що вони влаштували на Київщині геноцид. А відступали росіяни через єдиний зацілілий міст в Іванкові.

Щоб видохла вся та рос. армія до останнього солдата, про генералів і генераліссимуса їхнього вже й не згадую. Безславним путінським псам — безславна смерть.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *