Політика

Чи переїде «Квартал 95» на Банкову?

Власне, чому пишу?
Потрапив на очі прогноз астролога, в якому він розмірковує на тему президентських перспектив Володимира Зеленського…

Головний месидж такий: цей кандидат за гороскопом – Водолій, а тому потенційно може бути реформатором, що так сьогодні необхідно Україні…

Можливо, все так і є, але з одним суттєвим нюансом: мати потенціал і реалізувати його на практиці – це дві великі різниці.

За прикладом далеко ходити не треба, оскільки подібну історію ми пережили зовсім недавно. З нумерологічної точки зору, Числом Життєвого Шляху незабутнього Віктора Януковича є дуже сильна і фактично сакральна енергія – 22/4. Це унікальне число, оскільки йдеться про архетип Великого Будівничого, який може збудувати все, що завгодно – власний будинок, фірму і навіть державу.

З біографії нашого «екса» видно, що нелегка доля, добряче потріпавши хлопчину в дитинстві та юності, зрештою вивела його на самісіньку верхівку вітчизняного управлінського Олімпу, але замість того, аби розбудовувати країну, професор створив те, на що вистачило його не потенційних, а саме реальних можливостей.

Так, виплекане ним Межигір’я, напевно, можна назвати державою в державі, але ж ми не для цього обирали його президентом.

Словом, без досвіду і постійних тренувань вище власної голови не стрибнеш, навіть якщо така можливість і прописана у карті народження. Більше того, злий жарт зіграла доля з Януковичем і через число його Дня народження – Дев’ять. Це теж сакральна енергія, оскільки потенційно нагороджує свого володаря можливістю стати лідером, який здатний вирішувати проблеми глобального порядку.

Тобто Дев’ятка постійно тяжіє до розширення. І що ми бачимо? Під її впливом Віктор Федорович таки справді «розширився», але знову ж таки в межах свого власного маєтку. Тобто в рамках реальних, а не потенційних можливостей.

З Володимиром Зеленським може статися подібна історія.
За своєю природою він стовідсотково командний гравець. Вочевидь, саме тому йому і не страшно йти на вибори, бо він впевнений, що «свита» легко допоможе впоратися з роллю короля.

Тобто корону підберуть, текст напишуть, суфлер у вухо вставлять, папери на підпис принесуть. Словом, тренери працюватимуть цілодобово над кожним рухом реформатора, створюючи потрібну картинку. Але за своїми реальними, а не театральними можливостями цей кандидат не стільки нове обличчя в політиці, скільки зухвала маска на обличчі втомленого актора, який від нудьги вирішив змінити амплуа.

Справжній же Зеленський, найвірогідніше, і далі робитиме те, що робить зараз – зароблятиме на майстерній грі непогані гроші – для себе і своєї команди. Ось у цій справі він, звісно ж – дока, якому у вітчизняному шоу-бізнесі поки немає рівних.

Він взагалі дуже великий молодець, і зрозуміти його рішення можна. Якщо купа виборців готові проголосувати за переїзд «Кварталу» до Адміністрації Президента, то чому б не зірвати оплески? Гартуй сталь допоки гаряча.

Тут, скорше, питання до тих, хто легковірно заплющив очі та вперто не помічає того факту, що корона для цього актора таки завелика.

Словом, у випадку з Зеленським вкрай важливо ще до виборів побачити увесь список людей, які стоятимуть біля трону й реально «соватимуть» королем. Прізвище головного режисера цієї драми, здається, вже відоме.

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *