Політика

Чи варто вірити «Віснику Колумбійщини», буцім Байден – президент?

Тим, хто цікавиться в Україні: що там з американськими виборами?, пишу про ситуацію безпосередньо звідси. По-перше: не вірте фаш…, ок, більшовицькій демократській брехні – Байден НЕ ВИГРАВ ці вибори! Хоч усі куплені ним ЗМІ, від CNN і NY Times до якогось «Вісника Колумбійщини» трублять про його перемогу. А вслід за ними «новину» тиражують ЗМІ українські та ботоферми ПОПа в Фейсбуці.

Ну, і київський офіс криворізького йолопа, що теж виліз зі своїми недошеними привітаннями Бідону. Дурня, Байден – такий же «переможець», як Янукович напередодні Помаранчевої революції. Той, як пригадуєте, теж ліз у всі телекамери і виголошував переможні промови. Чим для нього закінчилося, відомо. Джо Федорович і собі побіг поперед батька в пекло — аби, часом, там ночувати не довелося…

Спроб фальсифікувати вибори його командою було стільки, що Джозефом може пишатися ростовський біженець. Популярний зараз анекдот:
— Біда – моя дружина, яка 10 років не голосувала за демократів, цього року за них проголосувала.
— Та не переживай! Може, вона просто Трампа не любить.
— Не знаю, чи любить… Вона 10 років тому померла.

Вже й в Китаї відомо, що за сенильного Джо «голосували» мертві душі, вкидали бюлетені, або псували ті, які були за Трампа, не пускали спостерігачів на дільниці, і там «раптом» «зависали» комп’ютери. В кількох штатах вже зараз ведеться повторний перерахунок. В Арізоні, де Байден вже, було, «переміг», кілька годин тому оголосили, що 56% голосів були віддані за його опонента, чинного президента США. Є всі підстави сподіватися такого ж підсумку в інших ключових штатах – НЕ Байден.

Всього команда Трампа вимагає перерахунку по 12 (дванадцяти) штатах, справою займатиметься Верховний Суд США. Крім того, з приводу порушень ведеться слідство. Крім того, ще НЕ пораховані голоси військових, закордонних виборців, пошкоджені бюлетені і ті, що надійшли поштою. А це – щонайменше тиждень, хоч експерти кажуть про всі 15 днів. А реалісти – взагалі про місяць. Або й більше.

І вже готуються судові позови, і вже готові до бою команди юристів — в обох таборах-суперниках. Крім того – знаючи про всі Бідонські «художества» і знаючи, що виборці Трампа – не шмаркачі з промитими в коледжах мізками, а, переважно, робітничий клас, люди середнього віку і рішучі – невже хтось думає, що вони ось так, запросто, дозволять нео-комуністам наплювати на свій вибір? Серйозно? Тут навіть білорусам, добродушним «бульбашам», терпець увірвався, що вже казати про людей, «зіпсованих» двома сотнями років реальних прав людини і демократії. (Не плутати це слово з тим, що присвоїла собі Байденова партія. Вони до демократії мають такий же стосунок, як використані презервативи – до народжуваності).

Будуть акції протесту, це й без Ванги зрозуміло, вже є – як вчора в Атланті та Філадельфії, хоч там – ще «квіточки». І про ЗМІ: звичайно, більшість про фальшування демократами виборів «цнотливо» мовчать. Про протести – також. Їм не вперше — як набирали води в писок в липні, коли расово-меншинний гегемон посеред білого дня застрелив п’ятирічного Кеннона Хіннанта, білого хлопчика з Північної Кароліни. Тоді медійні шльондри з менйстримних каналів не сказали про вбивство й слова – мабуть, всі сльози за убієнним Флойдом виплакали. Тим більше, не скажуть вони правди і тепер. Тож, коли зібралися йти за новинами про вибори кудись на сайт ВВС чи The Guardian (теж стала макулатурою) – майте на увазі, що їм довіряти «варто» так само, як каналу «Інтер» чи газеті «Ізвєстія» — брешуть.

Людмила Пустельник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *