Політика Суспільство

Чиї інтереси обстоюємо?

Звертаюсь до тих українців, які так переймаються польськими національними інтересами, що забувають про українські. Усі ці крики про гидких українців і огидну українську владу, що порушила всі польські закони, свідчить про одне: значна частина українських громадян звикла боротися за чужі національні інтереси. Є у нас українці, що ставлять Дуду вище за Зеленського. То такі українці мають називатися поляками.

Поляки сказали: якщо українці не підтримують польських фермерів, Польща заблокує українцям вступ до ЄС. Порівняно з цим слова про потопельника — хай ужито вираз потопельник у доконаному виді — вже взагалі нічого не значать.

Поляки вимагають від нас жити польськими інтересами. Поляки шантажують українців і ЄС біженцями так само, як і росіяни вміють шантажувати. Якщо наш уряд подав позов на польську сторону до міжнародного суду, це означає, що українці мають певність в тому, що цей суд виграють. А мої співгромадяни, що обстоюють польські інтереси, живуть взагалі поза війною — у вигаданій реальності. Це 100 %.

Добре живеться вам, нешановні, коштом десятків тисяч жертв ваших же співгромадян, на яких ви плюєте, обстоюючи поляків?

Ото їздили ви колись до Москви, а тепер до Варшави. Негідники! І Ставлення нинішньої польської влади, конкретно ПіС до України — це політика мародера. Усі, хто мародера захищають, самі мародери і мародерки.

Роксана Харчук

2 comments

  1. Олекса (шляхта з Київа)

    * “…шановна пані Роксана 1005-в має рацію”
    Мало бути “…100%-в…”
    ** “…і вигаданої “дискримінації” меншин!”
    – Тобто, до цієї вигаданої “дискримінації” меншин ніхто Українців не закликав, звісно – нас “перевиховували” так, начебто наш народ цим страхітливо “Грішить”!!
    І це при тому, що ми, Українці, самі були сторіччями на своїй же землі гноблені, та навіть ВИНИЩУВАНІ (зокрема тими самими меншинами)!!!

  2. Олекса (шляхта з Київа)

    А ось тут шановна пані Роксана 1005-в має рацію!!!
    І ці ідіотські “ігри в толерантність” стосуються не лише Поляків!
    Схоже, ця проблема в нас – Українського народу – глобальна.
    Але найбільше обурює (і лякає…), що на “нашому” т.зв. “Суспільному радіо” донедавна перед початком чергової гарячої фази війни Українців закликали до “толерантности” до всіх іноземців, “неприпустимості неприйняття Іншого” і вигаданої “дискримінації” меншин!
    Це що ж значить – Українцям самохіть АСИМІЛЮВАТИСЯ!?!?!
    Фактично подібні погляди – є прямими закликами до Українців АВТОГЕНОЦИДУ.
    Але саме ними – цими закликами – повниться наш інформаційний простір!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *