Політика

Деградація Донія

Він зве себе Олесем — хай буде.
І був організатором яскравої «революції на граніті» — студентського бунту, що колихнув Україну. Навіть якийсь час заступником голови Народного руху був.

Яскрава «Остання барикада», щось мутне у Верховній Раді, коли він за якісь преференції для свого округу проголосував «як треба»… Пропаганда Махна — ну, ладно…

Але ось щойно я слухав його в радіопрограмі «Україна сьогодення», яко директора центру якихось політичних цінностей. Слухайте, та він же справжній агент впливу Москви!

Найбільш обурливе: захисники Донецького аеропорту, за його версією, були свідомо послані на смерть. Навіть таку деталь вибрехав, що їм дали всього по два ріжки для автоматів… А моряки, яких росія обстріляла і взяла в полон, були послані «на заклання», адже Доній кілька разів повторив, що треба було взяти в Москви дозвіл на проходження українських суден в міжнародних водах.

Йому журналіст каже, що вони ж ішли з українського порту Одеса в український порт Маріуполь, а Доній каже, що треба з Одеси до Маріуполя вантажі перевозити залізницею…

А хто винен?
Той же, хто винен у викладі Путіна-Лаврова. Журналіст йому каже про російські «Іскандери» біля кордону, націлені на Україну, а Доній розказує про… Порошенка, бо він возить Томос… До чого тут міліція, якщо в півня гребінь червоний?

А як майстерно обілює Зеленського: журналіст наполягає на даних про офшорну кампанію Зеленського на Кіпрі, а Доній переводить розмову на липецьку фабрику… Журналіст повторює про Зеленського: «Війна йде — роялті капають», а Доній тільки з другого наполягання щось видавив нехотя про це…

Не здивуюся, якщо йому кіборги морду наб’ють.
Так само не здивуюся, що на якомусь етапі він виявиться завербованим російськими спецслужбами — такого гидкого маніпулятора я давно не чув. Не кажучи вже про його амкання в ефірі (це людина з досвідом телепередач!). Ледве дослухав до кінця.

Щось таки з ним сталося — мо’ підмінили?

Василь Чепурний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *