Політика

Демонізований зрадник

… Його не просто арештували і закрили як державного зрадника. Його «мочать» медійно і демонізують аж до демонічного ідеалу. Хтось дуже вдало зловив його інфернальну чорну сутність і розтягує її ще більше. От щоб людина зайшла на українську Вікіпедію на статтю «Зло» — а там фотографія Медведчука. І перенаправлення зі статті «Демон».

Бігус із Медведчуком робить те саме, що і з Порохом – примушує його ненавидіти. Це не просто розслідування кримінальних або чорних справ, від яких відчуваєш легку або не дуже огиду до злочинця або зрадника. Огиди замало, треба щоб зненавиділи. Як зненавиділи Пороха перед виборами: руки тремтіли, обличчя перекошувало від неконтрольованої злоби, і при цьому казали, бризкаючи слиною — Свинааарчууууук.

Медведчук і Порошенко це взагалі різне, але методи усунення – ідентичні. Що прикметно, цим же займаються і приватні телеканали. На 1+1 недавно бачив сюжет, де журналісти ходять по селу, в якому поховані батьки Медведчука. І мешканці села на камеру розповідають: він не відвідує їх могили вже років 15, з братом посварився і брат помер, нікого не любе, ірод і бездушний…

Тобто, це прекрасно, що Медведчука закрили нарешті, закрили його телеканали та відберуть, дасть бог, весь бізнес, що він має в Україні. Але, схоже, що це просто чиїсь приватні інтереси співпали з інтересами України. На якийсь час.

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *