Політика

Для мене Єрмак – добрий знак

Хтось вважає призначення Андрія Єрмака елементом зради і капітуляції, хтось навіть приписує санчопансі Азарова Андрієві Богдану свідомість і патріотизм, але я переконаний, що будь-які зміни в ОПУ — на краще.

По-перше, Богдана не сприймали в дипломатичних колах, вважаючи його афільованим не лише до Коломойського, а й до злочинної влади Януковича загалом. Саме він за даними інсайда кришував повернення Портнова в Україну і участь у парламентських перегонах партії шарійної нікчеми. Саме він намагався з кабінету на Банковій підкеровувати прокуратурою і СБУ.

Тому його усунення для мене — добрий знак.

Тепер щодо Єрмака.
Він не просто фаховий юрист-міжнародник, він людина самого Зеленського, а не ставленик якогось олігарха. І те, що йому приписують зв’язки з Кремлем і різні висловлювання, нібито почуті Куртом Волкером, це не більше, не менше, робота самого Богдана по знищенню конкурента.

Єрмак до політики займався виключно відстоюванням прав українських правовласників перед піратами з Росії і дальшого зарубіжжя, був продюсером українських фільмів і представляв інтереси українських спортсменів за кордоном.

Зміна Богдана на Єрмака особисто для мене добрий знак. Це означатиме, що переговори з агресором відбуватимуться не в форматі Льовочкін-Сурков, а в форматі Єрмак-Козак, що гарантує принаймні чистоту інформаційного контенту.

В будь-якому разі це підсилення Зеленського у протистоянні з олігархами і їхніми ЗМІ, а не чергове шило-на-мило, як вважають деякі.

Євген Рибчинський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *