Політика

Ложечка отрути від ворожих ботоферм

Bранці, перш, ніж їхати у свій робочий офіс, переглянув новини провідних ЗМІ світу. Європейські ЗМІ пишуть про буревії та шторми у Західній Європі. Навіть «коронавірус» посунувся на другий план…

B українських ЗМІ обговорюють «сенсацію»: Андрій Богдан подав у відставку з посади глави офісу Президента України, а його змінив на тій посаді Андрій Єрмак.

Для мене очікувано. Шкода, що зміна цього «кадра» відбулась із чималим запізненням.

Далі соцмережа ще більше чманіє: «Зеленський змінив українофоба Богдана на русофіла і агента Кремля Єрмака»… Ось так безапеляційно: «агент Кремля» і нікакіх гваздєй!

Ці кліше, маркери і таврування були розставлені у соцмережах та українських ЗМІ, нагадаю, ще вранці, коли збирався до праці у своє брюссельське бюро.

Увечері повертаюся з роботи додому.
Переглядаю Twitter i Facebook. Нічого не змінилося протягом дня. Мільйони українців продовжують гаряче дискутувати, хто гірший з двох Андріїв: Богдан чи Єрмак?

Найрадикальніший «вердикт» помічаю у Twitter: «Андрей Богдан, это просто адвокат олигарха Коломойского, а Андрей Ермак, это российский гауляйтер по Украине».

Ніфіга собі, думаю…
Не Bіктор Медведчук, не Bадим Рабінович, не Нестор Шуфрич, не Юрій Бойко, навіть не Петро Порошенко… Жоден із тих хлопців, на кому нема місця для печатки, а Єрмак.

Ось у такому інформаційному буреломі Україна жила цілий день! Наважусь дати пораду на день прийдешній: шановні користувачі соцмереж, не забудьте до ранкової кави додати чергову ложечку отрути від ворожих Україні ботоферм!

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *