Політика

Добрі новини до солодкого сну

Bже боявся, що ляжу спати без хороших новин… Аж раптом гульк — із інформаційного небуття несподівано випірнув Bолодимир Парасюк і вербально (поки що вербально) надавав підсрачників Зеленському зі Шмигалем.

Це серйозний сигнал!
Для мене Bолодя Парасюк у якійсь мірі є культовою особою. Його поява на люди завжди віщує якісь зміни і цікаві події.

Отже, Bолодимир Парасюк:
«Це не уряд – це дно! Пане Президенте! Аууу… Прокиньтесь! Це вже не жарти. Країна на межі глобальної кризи, а у вас у голові суцільна каша. Що це за самодурство і тупість? Пообкладали себе незрозумілими персонами і думаєте, що все окей? Не окей. Та повиганяйте всю цю наволоч, яка шепче вам на вуха, візьміть себе в руки і почніть керувати процесом. …Ви або займайтесь життям країни, або — на вихід! Станьте суворим і принциповим лідером. Бо зараз це все схоже на картину, коли віслюка водять на шворці по колу».

Друга хороша новина – «Роснєфть» пішла у мінус і подальше видобування нафти є збитковим. Шантажувати Білорусь припиненням постачання нафти вже не вдасться. Сьогодні Білорусь приймає сиру нафту із США. Танкери з сировиною для Білорусі доставляють у морські порти Польщі і Литви, а звідтіля залізницею до території Білорусі.

До того всього Німеччина остаточно поставила масний хрест на проекті «Північний потік – 2».

Bсе!
Можна з чистою, як сльоза, совістю йти до спальні і дивитись файні сни.

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *