Політика

Довбана цинічна гра

Запитали у Байдена: коли закінчиться війна в Україні? Байден: «Як тільки Конгрес затвердить пакет допомоги Україні, війна закінчиться». Звісно, це кон’юктурно-політична репліка. Війна точно закінчиться (і саме поразкою Росії), коли нинішня команда в Білому Домі припинить подвійну гру з агресором.

Ця команда, як і банда Путіна, використовує ядерну зброю з метою залякування своїх виборців і європейських партнерів. Впевнений, на столі у Джека Саллівана — стос експертних висновків про нульову можливість першого ядерного удару з боку Росії. І насамперед, через катастрофічний дефіцит ракет стратегічного призначення.

Росія просто не готова до серйозної війни із Заходом. Немає чим погрожувати — самі атомні боєголовки не літають, їх чимось треба доправити до цілі. А з ракетами в цілому в Росії ще гірше, ніж у Північній Кореї. Знищення ЗСУ старими «Петріотами» найновіших «Кинжалів-Цирконів» показує — Путін блефує. І Байден із Саліваном йому в цьому блефі допомагають.

Навіщо?

О, причин багато — від торгівлі збагаченим ураном, нафтою, алюмінієм, титаном до відмови у підтримці Кремлем опозиційного Трампа.

Ледь не розреготався, коли один із речників Пентагону ляпнув: неможливо безядерній країні перемогти ядерну. Гора фактів це спростовує: Алжир переміг ядерну Францію; В’єтнам переміг дві ядерні країни: Францію і США; Афганістан переміг ядерний СРСР. Що витворяє Хамас у війні з ядерним Ізраїлем!!!

А вчора я подумав: а ми вже один раз воювали багато років тому з ядерною державою. Ми — це ті, хто пишаються мужністю і стійкістю воїнів УПА. Коли Нікіта Хрущов підписав амністію воякам УПА в СРСР вже 4 роки була ядерна зброя. Не злякалися тоді герої. Чому ми маємо разом з Байденом ссяти в штани? Та він і не сцить. Він грає в довбану цинічну гру.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *