Політика

Ефект кобри

В соціальній мережі поширюють «здобутки» Зеленського. Про рівень авторів цієї агітки може свідчити один єдиний факт — називається сьогоднішній ВВП України і вказується, що це все становить 70 відсотків ВВП 1990 року. Таке міг написати або повний ідіот, або цинік з серпом і молотом у голові. Будь-яка особа з клепкою, а не телеящиком замість голові, може просто порівняти сьогоднішні магазини із тодішніми.

З такого порівняння буде видно, що тодішній ВВП висмоктувався з пальця. Ну, а сама агітка — там більшість фактів подано без контексту. А без контексту не зрозуміла їхня якість.

Ну, і відверта локшина на вуха про кораблі НАТО, які заходять до нас у Чорне море, а також спільні навчання з натовцями — до цього Зеленський не має жодної причетності. Такі заходи відбуваються бог зна відколи. Тому, читаючи такі агітки, посмійтеся з їхньої недолугості.

Юрій Луканов

P.S.
Влада не виключає запровадження продуктових карток. «Кінець епохи бідності» близький як ніколи! Економічний радник президента Устенко бідкається, що зростання цін на продовольство може спричинити страшну інфляцію. І як контрзахід влада розглядає можливість доплати «незахищеним верствам» через додаток Дія.
Талони на продукти, які висилають на смартфони, — це іронія, яку може витворити лише влада з почуттям, ну, дуже чорного гумору.
Зате тепер знаємо як виглядає країна мрії Зеленського. Це коли у смартфоні ви отримуєте талони на продукти і гордо крокуєте вимощеними по захмарних цінах дорогах, по яких будь-коли можуть поїхати російські танки, але всім пофіг, бо верховний головнокомандувач другий тиждень обговорює на Буковелі з Коломойським «деолігархізацію».

Сергій Таран

Ефект кобри — це коли результат виходить протилежним від прогнозованого наміру.
Чувак видав усім по тисячі, вони понакупляли книжок, прочитають, порозумнішають і більше за нього не проголосують!

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *