Хвиля Десни » 10 Січня, 2022

Daily Archives: 10 Січня, 2022

Ексклюзивна хвиля

Володимир Даниленко з «молодогвардійцями-навпаки»

Published by:

У модерному і популярному видавничому центрі «Академія» протягом двох останніх років з’явились два нові романи Володимира Даниленка — «Ніч із профілем жінки» та «Маски Діани Стогодюк». Книжки, як і добре віскі, вартують нині грошей, тому за однією фляшчиною я так і не дійшов до горілчаної крамниці, зате маю Даниленка… «Маски» чекають своєї черги. А ось «Ніч» завбачливо взяв до дорожньої валізи, і вона стала мені яскравим доповненням до недавньої кількаденної подорожі в напрямку Карпат.

Continue reading

Суспільство

З особистих спостережень

Published by:

Люди є найбільш послідовними та непоступливими у своїх політичних упередженнях та кулінарних забобонах. Якщо людина двадцять разів підряд голосувала за дурня й падлюку, то будьте певні, вона й на 21-й раз проголосує за дурня і падлюку. Хоч ти їй кіл на голові теши… Так само, коли людина переконана, що борщ треба варить виключно на півнячих гребенях, то ти її й під страхом смертної кари не змусиш бодай раз зварить борщ на кролячих хвостах!

Continue reading

Політика

Велика чистка історії

Published by:

Т. Г. Шевченко. «Пожежа в степу». Акварель, Кос-Арал, 1848 р. Авжеж, він геній, і нікуди од цього не дінешся: геній — це попадання в нерв «поза часом»: доказ присутности Бога в нашому земному світі. (До речі, Шевченків Мангишлак — це якраз місце, за яке Росія якраз і розв’язала цю війну: саме там зосереджено головні нафтові родовища Казахстану…

Continue reading

Політика

Ефект кобри

Published by:

В соціальній мережі поширюють «здобутки» Зеленського. Про рівень авторів цієї агітки може свідчити один єдиний факт — називається сьогоднішній ВВП України і вказується, що це все становить 70 відсотків ВВП 1990 року. Таке міг написати або повний ідіот, або цинік з серпом і молотом у голові. Будь-яка особа з клепкою, а не телеящиком замість голові, може просто порівняти сьогоднішні магазини із тодішніми.

Continue reading