Політика

Глупа ніч на московії

На Росії повідомили про вбивство Алєксєя Навального, який сидів у колонії. Я пам’ятаю про його «Крим не бутерброд».., про його участь у нацистських російських маршах, про його дурість, яку називали геройством (щодо повернення в росію, де й був отруєний, а потім ув’язнений).

Але все ж, він дитиною відпочивав у Чорнобилі, в Україні. Українець по батькові. І сам себе таким визнавав. Та й опозиціонер він, а не гебіст. Юрист. Тож була примарна надія…

Та путін поступив як всі печерні диктатори, що опонентів просто знищують, бо не можуть перемогти за переконаннями. Це, звісно, ще одне попередження росіянам: не висуватись! А також підготовка до оголошення опозиційним лідером якого-небудь Надєждіна чи іншого Гапона…

Ніч на Московії.

Василь Чепурний

P.S.
На росії путін таки убив навального. Не власними руками, звісно, але тут все зрозуміло. Коли диктатор починає відкрито вбивати своїх конкурентів (не опонентів, а саме політичних конкурентів) — це значить, що його психіці фсьо. Він боїться. Боїться навіть сидячи в бункері конкурента, який сидить у тюрмі.
Це і гарно, і погано. Гарно, бо переляканий диктатор не здатен приймати адекватні рішення ані політичні, ані економічні, ані воєнні, ані кадрові.
З іншого боку є величезна небезпека саме через те, що переляканий диктатор не здатен приймати адекватні рішення…

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *