Політика

Гвалтівник із роздертим обличчям

За словами Байдена, «ми не стикалися з перспективою Армагеддону з часів Кеннеді (Джона Кеннеді — ред.) та кубинської ракетної кризи». Байден сказав, що він і офіційні особи США шукають дипломатичний вихід. За словами Байдена, у США намагаються з’ясувати, «де він (Путін – ред.) опиняється в такому становищі, що не тільки не втратить обличчя, а й не втратить значну владу в Росії?»

Схоже, ядерний шантаж таки працює, не заважаючи на палкі запевнення скептиків. І погрозами ядерного удару путін хоче не так виграти війну або покращити ситуацію на фронті, як зберегти собі становище і владу в росії. І США йому в цьому допомагатимуть, якщо залишаться перед вибором путін в росії чи ядерний удар.

Хоча всі запевняли нас, що рішення щодо війни прийматиме Україна, але це радше політичні заяви. Бо всі ми розуміємо, що без американських мільярдів, снарядів і хаймарсів горизонт прийняття рішень Україною скорочується до двох-трьох тижнів.

З іншого боку, ми однаково можемо всерйоз сподіватись лише на завершення війни, але не на перемогу. Бо перемога в нормальному значенні нам не світить — ми ніколи не підемо на територію росії добивати ворога. Відбитись від руских для нас стане максимумом сподівань. І це непогано, я вважаю.

Однаково, після стількох руйнувань і убивств, після того, що трапилось з нашою психікою, економікою і територією, я не впевнений, що термін перемога все ще актуальний.

Цілком можливо, що нам доведеться жити у ролі зґвалтованої жінки, ґвалтівнику якої дали умовний термін і він живе на сусідній вулиці, а вона спостерігатиме за тим, як він ходить в магазин за хлібом. … Із добряче роздертим обличчям…

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *