Політика

«Хачапурі» Садового

Дорогі браття і сестри во Христі та у Фейсбуці! Прошу всіх, хто любить місто Львів розпочати цей ранок зі щирої молитви за стан психічного здоров’я тутешнього міського голови Андрія Садового. Я не спеціаліст в царині мізків, але, виглядає, що львівський мер на грунті втрати рейтингу остаточно *обнулися…

Після того, як пана Саакашвілі призначили на весільногенеральську посаду голови бутафорського Виконавчого комітету реформ, Садовий заявив, що Львів готовий стати пілотним майданчиком для тих реформ, які буде впроваджувати генецвале Міхо.

Зрозуміло, що ніхто жодних реформ впроваджувати не буде, але якщо не дай Бог що, то от просто цікаво: Андрію Івановичу, а ви поцікавилися у львів’ян, у своїх виборців, чи вони хочуть, аби місто стало полігоном для експериментів?

Ви, перепрошую, зі сміттєвим полігоном вс*алися.

Агов, львів’яни, ви готові стати учасником експерименту над історичним містом? Може, когось про це Садовий вже щось питав, а я, дурний, через самоізоляцію профукав таке важне опитування?

Хоча втаємничені люди нашіптують іншу думку. Просто Андрій Іванович страшенно хотіли поцілувати в дупу пана Зеленського, але оскільки не були до неї допущені напряму, то почали з далека і опосередковано.

Роман Онишкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *