Політика

Гляньте на його посмішку!

Гляньте на посмішку! Так щиро посміхатися може лише людина з величезною вірою! Цю віру не зламали багато років ув’язнення в таборах і на засланні! Незламна віра в Україну! Непохитна віра в її незалежність!!!

Гляньте на його посмішку!
Так може посміхатися лише мій земляк, велика і легендарна людина з Черкащини! Вячеслав Чорновіл!

Дуже цінною є для мене це фото!
Воно зроблене понад 20 років тому! На цій світлині — щойно відбулася зустріч Чорновола з кременчужанами у міському Палаці культури.

… Ми сміялися, у нас був чудовий настрій, світлі помисли і надії. Ми вірили, що Україна буде розвиватися динамічно і — нарешті — не за радянськими лекалами. І мені здається, так би воно й було. Україна вийшла б на дорогу європейськості. Не нині, не в ці останні роки, а раніше.

Але його не стало.
Його забрали від нас, організувавши ту страшну аварію поблизу Борисполя… Організувавши вбивство…

… Вклоняюся пам’яті великого українця Вячеслава Чорновола. І прошу всіх нас не забувати цієї посмішки, яка випромінює просто-таки надзвичайну віру в Україну. Не забуваймо цю посмішку ніколи, а особливо згадаймо через кілька днів…

Благаю всіх нас бути відповідальними, аби не допустити до влади тих популістів, неуків, фактично відвертих ворогів України, хто може знову повернути Україну в «лоно проросійськості»…

Анатолій Гаркуша

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *