Політика

І не фільм, і не короткометражка

Отже весь “марш справедливости” був потрібен особисто Пригожину для легалізації свого майбутнього. Ні більше, ні менше. Щось типу з козацьких повстань 17 ст. Коли швидко витягли шаблюки і пішли громити сусідні міста. Бо все не так. А потім король підкине зп, збільшить реєстр і всі розходяться. Через кілька років те саме і так по колу.

В результаті маршу Пригожина по-дурному виглядає і Путін, який записав цілу промову про 1917 р, і показав себе настільки слабким, наскільки можна, так і самі прихильники Пригожина, частина з яких точно собі напланували більше, ніж хотів сам Пригожин.

По-дурному виглядають і ті військові частини, які підтримали марш, і російські “опозиціонери”, які марш не підтримали і показали в черговий раз, що поразка Росії лякає їх більше, ніж поразка режиму.

Як виглядає збиття кількох російських гелікоптерів і літака, а також розбомблена нафтобаза у Воронежі можна не згадувати. Вийшов і не повноцінний фільм, і не короткометражка. Вийшла перша серія нового серіалу, фінал якої все одно будуть знімати в Москві.

Денис Рибачок

P.S.
Всьо. Пригожин скоропостижний нежилєц. Конець фільма. Кокнуть кока.

Сергій Сулима

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *