Політика

Хто і який лапсердак приміряє?

Добрий спокійний ранок. Вже попісяли? Тоді серйозно. За всіма пісями-каками ховається один серйозний момент. Днями депутат від БПП Сергей «Бородатая Женщина» дав інтерв’ю.

До речі, він працює на Володимира Зеленського. Так ось. Цей Сергій заявив: президент Зеленський буде делегувати… Це цитата, яка означає — делегувати повноваження. Всі або більшість, які має голова держави.

Що це значить?
А те, що замість Зеленського все або більшість належного вже планують робити вповноважені ним особи. З мандатами, як я розумію. Той самий Сергій чи хтось іще.

Від Зеленського вимагається сидіти в бункері й підписувати все, що принесуть. Тут я навряд чи перебільшую. За Зеленського вже говорять речники, а самого його видно лише в роликах. Сам він наживо на люди не виходить, не артикулює.

Отже, той випадок, коли слухати Сергія «Бородатую Женщину» бажано. Кому які повноваження делегує? Хто замість Зеленсього даватиме накази армії? Хто замість нього вестиме зовнішню політику?

Ця «Бородатая Женщина» — голова адміністрації? Він що, приміряє лапсердак Табачника, піджак Медведчука? З уточненням: Кучма говорив сам і робив сам.

Делегувати повноваження голови держави — Табачнику?
Була спроба Табачника так викрутити. Занюхав пі*юна в результаті.

Розумію: це прочитають, але, на жаль, жодної погоди мої висновки не зроблять. Лишається єдине – думати, що я теж постійно роблю. Так, любителі Джойса — я вмію думати. І всіх закликаю.

Андрій Кокотюха

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *