Політика

«Кроляча нора» мерських «схематозників»

Силовикам нарешті вдалося викрити безпрецендентну корупційну «сітку» мера Кличка в Києві. Вона, як кроляча нора, веде спочатку до різноманітних комунальних підприємств та департаментів КМДА, а потім, можливо, і до кабінету самого Віталія Володимировича. Погодьмося, наступ правоохоронців на київських корупціонерів є доволі позитивним прецедентом для України, адже це може запустити процес очищення влади по всій країні.

За сім років керування столицею Кличко перетворив її на справжній бантустан, в якому панує тотальний безлад та масштабна корупція. Його корумповані заступники на кшталт Поворозника, Густєлєва та Оленича зухвало плюють на закони та на очах у всіх «пиляють» міський бюджет, але выднедавна вони вже потрапили «на карандаш» силовиків.

Також не слід забувати про тих, хто винен у тому, що столицю безжально забудовують новими ЖК — за це відповідають безпосередньо керманичі архітектурного департаменту панове Свістунов і Тацій.

Окремою «вишенкою на торті» є обшуки у фірмах-підрядниках, які пов‘язані зі «смотрящим» Комарницьким, який, до речі, почав дерибанити столицю ще за часів Черновецького, тобто це дуже досвідчений «схематозник». І те, що прийшли до самого кума і «гаманця» Кличка Палатного — теж показово.

Тут ще варто звернути увагу на дуже дивну поведінку Віталія Володимировича під час вчорашніх обшуків у його сусідів-контрабандистів, коли мер, по-боксерському став у стійку і почав вдавати себе за «жертву режиму». Але саме це і вивертає всі його «ядучі потроХи», адже якщо він чесний політик, то навіщо так хвилюватися через обшуки у сусідів?

Володимир Цибулько

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    Цікава точка зору на діяльність мера столиці. І не вперше.
    Та так дивно це співпало в часі та збігається з точкою зору О П!
    Чомусь зразу пригадався «ЛИСТ ДЕСЯТЬОХ» від серпня 2011 року…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *