Політика

Що закручено «бігудями» Бігуса?

Бігус є еталоном абсолютного пафосу, як кілограм у Палаті мір та ваг. Від значимості тем і матеріалів, з якими він працює, журналіста роздуло так, що скоро його треба буде обмотувати тросами, як шинку перед вудженням, щоб Бігус не луснув, розпертий зсередини відчуттям власної значимості. За два роки з моменту матеріалу про Порошенка і Свинарчуків його еґо неймовірно стрімко збільшилось у розмірах, як надута соломинкою через дупу жаба.

Вираз обличчя Бігуса у його розслідуваннях — це взагалі окрема тема. Ніби дивишся не на журналіста в Ютубі, а нове кіно Квентіна Тарантіно, де негативний герой, безбожно переграючи, грає пафосного крутого лиходія і от-от хтось винесе йому мізки з дробовика, щоб ми на більшому контрасті відчули кайф кіношної справедливості.

Наче, бляха, сам Дені Трехо розповідає про Медведчука і його «мутки» зі всіма, хто здатен на «мутки». Абсолютно крутий герой нашого часу, Термінатор, який прийшов з майбутнього врятувати нас, щойно зліз з мотоцикля і навіть не мав часу перебратись із запилених штанів. Мотоциклєтні штани Бігуса – абсолютно ідеальний персонаж, який здатен покинути групу і розвинутись до сольної кар’єри.

Думаю, якщо внутрішній пафос Бігуса троси таки не втримають – штани легко зможуть вести викривальні сюжети і далі. Рано чи пізно, з темників історії виринуть матеріали і по самому Бігусу, і новий полум’яний журналіст-розслідувач розповідатиме про нього щось підтверджено огидненьке і вмикатиме найбільш показові фрагменти записів розмов. Як під час сталінських репресій нові обличчя репресували попередніх, а потім тих нових репресували ще новіші.

Варто розуміти, що матеріали по Пороху, оборонці, Медведчуку, всю прослушку НЕРЕАЛЬНО розкопати журналістськими методами. Їх можливо лише зібрати на рівні спецслужб і навіть незрозуміло якої країни та злити комусь одному з метою конкретного впливу і очікування конкретного результату. А, не приміром, зробити відкритий прес-реліз і оприлюднити отриману інформацію всім топовим медіа одразу як новину.

І, виходить, якщо слухали розмови Медведчука зі всіма – отже і з Порохом теж, навіть якщо це був дзвінок з телефонів Медведчука. І, виходить, що прослуховували Президента країни, і я дуже сумніваюсь, що він був в курсі цього і погодився на таке. І яким би меркантильним не виявився Порох у підсумку – сам факт, що прослуховують Головнокомандувача нашої країни – шокує.

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *