Політика

Легко звинувачувати Байдена…

Те про що я, як свідок ракетних ударів по Трипільській ТЕЦ, написав відразу, вчора підтвердив Зеленський — у нас тупо немає ракет для збиття ворожих ракет. Але чому президент просто відбувається констатацією для багатьох (вже з січня-лютого) очевидного факту? Чому влада не дає жодних рекомендацій по виживанню у цих умовах населенню?

Не знаю. Досвід Великої Британії, яка опинилася в подібній ситуації восени 1940 року чітко говорить: всі цивільні, які не мають прямого стосунку до управління містами й країною, до цивільної оборони, не мають відношення до оборонного виробництва, мають залишати великі міста (пріорітетні цілі ворога) і перебиратися у містечка і села.

На зараз слід відновлювати роботу колись численних дитячих таборів відпочинку, віддавати туристичні бази і провінційні готелі під житло вимушених тимчасових переселенців. Негайно слід розгортати експорт і встановлення малих електрогенерацій. Змінювати роботу супермаркетів, шкіл, вузів.

Британці не драпали в час неймовірних бомбувань до США, Канади, Австралії… Вони берегли своє населення і розуміли, що тільки воно здатне сприяти обороні й наступному відновленню країни.

На Банковій, в Кабміні, якщо ви прямо зараз не будете діяти в цьому напрямку — ви будете співучасниками вбивства тисяч ні в чому неповинних мирних людей. Не важко звинувачувати Байдена-Шольца у відсутності лідерства. А подивіться в дзеркало — де ваше лідерство?

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *