Політика

Меркель знайшла «миротворця»

Ось і відкрилася скринька з «сюрпризом». Тепер зрозумілою є справжня мета нещодавнього раптового візиту Ангели Меркель до Москви.

Усі зауважили, що господар Кремля вже давненько не з’являвся на людях. Почали навіть забувати про його існування на тлі останніх міжнародних подій. І раптом Ангела Меркель зривається і летить до Москви. Чого б це, що, чому, навіщо…???

І ось читаємо: Ангела Меркель терміново скликає у Берліні на 19 січня конференцію з питань конфлікту в Лівії. Перший серед гостей цієї конференції хто…?

Правильно, президент РФ Bолодимир Путін. А загалом, список запрошених доволі солідний. Меркель запросила до Берліну лідерів таких країни та організацій: Росія, США, Великобританія, Франція, Китай, Об’єднані Арабські Емірати, Туреччина, Республіка Конго, Італія, Єгипет, Алжир, а також ООН, Європейський Союз, Африканський Союз та Ліга Арабських держав.

Прем’єр-міністр Лівії Фаєс Аль Саррай і генерал Шаліф Хафтар також запрошені до Берліна.

Метою цієї конференції є примирення в Лівії ворогуючих між собою — путчиста і заколотника (генерала Шаліфа Хафтара і визнаного ООН, легітимного главу уряду Лівії Фаєса Аль Саррайя), котрі не на жарт чубляться.

Тепер починає розсіюватись і туман довкола недавнього, дивного і неофіційного, законспірованого візиту Путіна до Туреччини.

Все це якось дуже оперативно і неочікувано.
І головне — Меркель витягує Bолодимира Путіна на світ Божий в ролі мироносця і миротворця. Ну, не цинізм?!! А що там відбуватиметься за лаштунками, можна собі тільки уявити…

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *