Суспільство

Де стрімкі «потоки» й «ріки»…

Кожен брезиденд у нас автоматично стає мільярдером. Йому щомісяця несуть звідусіль: шмбу, шмпу, вища рада бельдиції, суди, адміністрації, шміністерства, відомства, комітети, олігархи і чужоземці.

На потоці усі — помічники, голови, заступники і радники, усі, хто хоч якимось боком причетний до вуха брезиденда.

На потоках — мери, міністри, митники, фіскали, антикорупціонери, копи, шмопи і решта чинуш. На потоках — усі окрім народу, який кожні 5 років вибирає собі господаря, а потім шукає нового, ще брехливішого і ще підступнішого.

Несправедливість і беззаконня стали частиною нашого життя, а єдиною розвагою — заполітизовані телешоу, де наче собаки гризуться усі з усіма.

Чому патріоти не можуть об’єднатися?
Тому що прекрасно знають ціну патріотизму один одного.

Помаранчевий патріот сів на газ разом з нині «арештованим» олігархом, а потім тупо продав країну ригам. І ніби було тоді «разом нас багато», а збагатів один.

Наступного преза-мільярдера прогнали, але п’ять років ніяк не могли винести йому вирок.

Наступного навіть обговорювати не буду, бо зараз такого наслухаюсь… І ось на черзі артист, якому пощастило стати мільярдером, тобто президером…

Друзі мої, українці!
Знаю, що важко. Знаю, що нестерпно. Але маємо пережити і це шоу. Тримаймося один одного в любові до України і ненависті до її ворогів. Іншого варіанту нема!

Євген Рибчинський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *