Політика

Мінські «білила» для терористів

Якщо народ не повстане проти свавілля Єрмака, то нехай… Йому не звикати у ярмі… Хто є Андрій Єрмак у міжнародній політиці і зовнішніх відносинах? Як на мене — абсолютний «ніхто». Але саме він вирішив легітимізувати «де факто» терористичні організації ДНР, ЛНР переназвавши їх — ОРДЛО.

Bи таке чули (?!?): тепер існують офіційно «лідери і представники ОРДЛО» у форматах міжнародних переговорів!

Жах! Я стільки зусиль і здоров’я віддав, аби довести у світі, що ДНР і ЛНР, це терористичні організації… А він, цей Єрмак, одним розчерком пера…

Мінський треш триває!
Представників терористичних ДНР та ЛНР у міжнародних переговорах визнано легітимними на рівні з офіційними представниками України і світу. Росія – вже не загарбник і не агресор, а спостерігч. Жах!

У Мінську підписані документи про створення органу, яким фіксується суб’єктність ОРДЛО, а Росія тепер в статусі гаранта-спостерігача поруч з Німеччиною, Францією та ОБСЄ. Про це йдеться в рішенні Тристоронньої контактної групи, засідання якої відбулося в Мінську 11 березня.

У протоколі читаємо, що Рішення ТКГ про заснування Консультативної ради буде підписано 25 березня 2020 роки після консультацій з представниками ОБСЄ, Франції та Німеччини.

У когось є сумніви, що Росія, Франція і Німеччина — усі союзники — це рішення не підтримають?! У мене нема жодного сумніву! І назвуть це неподобство «кроком вперед» і «дипломатичним проривом».

«Головним завданням Ради є здійснення діалогу, консультацій та вироблення пропозицій щодо проектів політичних і правових рішень стосовно врегулювання конфлікту відповідно до Комплексу заходів, в тому числі щодо проведення виборів в окремих (читай відокремлених – авт.) районах Донецької та Луганської областей України», — наголошується в рішенні ТКГ.

Після такого мені нічого іншого не залишається, як покинути команду «Зе». Бувайте!!!

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *