Політика

Між нескореним лицарством і корпоративом із дитячого садочка

Мені здається, що й досі не всі усвідомили, що freedom not free (свобода не вільна). Щоб ми могли ввечері пити пиво, чиясь мама буде плакати над світлиною вбитого сина. Щоб ваш малюк посміхався вам зранку, чиясь нога чи рука назавжди відірвана від тіла…

Так завжди буває під час становлення нації. І ще не факт, що це становлення відбудеться.

Тож просто платіть максимально самі. Не перекладайте плату на інших. Інколи ваша мала плата за Незалежність вбереже від великої плати іншу людину. Зі святом Незалежності всіх нас!

P.S.
Вчорашній день, принаймні мені, дуже чітко показав: Зеленський — не Янукович. Однак він той, хто принесе нам наступного янучару на своїх плечах.

З патріотичною частиною країни тут все ясно — вона мікронаполеона не сприймає. Натомість є ще величезна частина, яка сумує за совком і «крепкіми хозяйствєнніками». От вони, награвшись в демократію і споглядаючи цей корпоратів з дитячого садочку, цілком вірогідно, що проголосують за відрижку ригів.

Тож всі, хто співпрацює з цим цирком чи підтримує всю цю буфонаду, має розуміти, що за все це доведеться відповідати. Якщо не станеться бійні — то перед собою. Якщо ж станеться непоправне — то й перед людьми. Бо «заєць – це ти!»

Руслан Горовий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *