Політика

Наполєони-шизонапарти…

… В листопаді 2021-го року директор ЦРУ Вільям Бернс їздив у москву з попереджувальним візитом, бо вони вже тоді вважали, що путін збирається нападати на Україну і що США обов’язково відреагують на це. На що Патрушев відклав ручку убік, подивися Бернсу в очі і сказав фразу: «Ми можемо це зробити. Ми повернулися». Бляха, від оцього «ми повернулись» тхне дешевою банальщиною і голівудом. Ред алєрт, бляха. Ці чуваки реально грались в нову холодну війну і протистояння із США. Ідіоти!

Так, в путіна були свої порахунки з Україною, але наша країна для нього була не лише способом повернення земель ссср і помсти за проєвропейський вибір. А він реально уявив себе лідером 1/6 частини суші і антагоністом демократичного світу.

Адже недаремно антинатівський і антиамериканський наратив розкручувався ще раніше і сильніше за антиукраїнський. Якщо Буша у 2008-му році путін попереджав, що нападе на Україну, якщо вона вступить в НАТО і відбере Крим і Схід (так-так, ще у 2008-му. І не кажіть, що вас не попереджали), то за Обами вони вже на повен хід кпинили і реготали з американців.

Дивовижно, але ця нікчемна група історичних реконструкторів умудрилась заварити величезну біду і нанести гігантської непоправної шкоди, перебуваючи в абсолютних ілюзіях. На Галичині є приказка «Не дай, боже, з Івана пана». Зараз ми маємо дуже яскравий приклад реалізації цієї приказки. Коли від надміру влади, грошей і впливу люди втрачають відчуття реальності і уявляють себе «наполеонами».

І нема способу помістити їх у психіатричну лікарню.

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *