Політика Суспільство

Навіть не кисіль, а щі від Кисельова

… Євген Кисельов, говорячи про Пугачову, згадав бородатий анекдот про те, що у майбутньому пам’ятатимуть Брежнєва як «дрібного політичного діяча в епоху Алли Пугачової», і сказав, що так само, можливо, пам’ятатимуть і Путіна, тобто як «дрібного політичного…» І повторив це, на повному серйозі.

Ось і вся різниця.
Який, у біса, «дрібний діяч», Євгене?!! Він — воєнний злочинець. Найбільших (поки що в цьому столітті) масштабів, причому не тільки в Україні. Але вас, добрих росіян, це не «харить». Не ваше горіло, не вас ґвалтували, не вас катували. Для вас, надто «закордонних», він — лише прикре гальмо.

Чесно сказати, я вважав цього Євгена розумнішим. Проте — і цей випадок чітко показує — річ не в розумі…

Сергій Сингаївський

P.S.
… З чого його вважати було розумним? Обличчя у нього — цілком під такі жарти

Євгенія Чуприна

Нє. Він просто руссскій. А ті, хто його приволокли сюди — співучасники злочину.

Віталій Маліцький

Я би тут згадав нещодавні лекції Тімоті Снайдера. Він у них зазначав, що ми часто сприймаємо все через стереотипи, яких нас навчили. Чому не допомагали Україні? Та тому, що всі вчили про Росію, а Україна, коли виникла, була наче не справжня. От і Кисельов досі живе в парадігмі «дрібного діяча епохи Пугачової». А кого там вбивали й катували — не його ж. Він же ж себе із українцями не ототожнює.

Олександр Бардаков

На рассиї усе переварюється на тупо-рассєйське.

Володимир Сердюк

Як довго до найкращих серед нас доходить елементарне розуміння, що ми потрібні лише самим собі, а чужі були і є чужими. Як той же Кисельов. Як можна в принципі вважати розумним типа з такою занудною фізією після стількох мудацьких зашкварів?

Lit Klub

Усі кисильови-ганапольські — за руським кораблем.

В’ячеслав Купрієнко

Якшо вже пильніше подивитись правді в очі — то і Брежнєв такий само злочинець, як і Путін. У Афганістані (куди увів війська саме Брежнєв) так звані «наші» ні за шо, ні про шо вбили близько мільйона мирних, ні в чому неповинних людей. Я пишу «наші», бо саме від них (тобто призваних з України) чув багато історій про розправи над мирними людьми, вбивства «для перестраховки», розстрілу кишлаків з гармат і т.д. І біженці афганські — і досі розкидані по всій Європі. Мабуть, я «везучий» — куди не їздив, наприклад Німеччиною — всюди їх зустрічав. Не кажучи вже про цілий квартал торговців на харківському Барабашова (недавно спаленому кацапами), під назвою Афган.

Сергій Зацаринний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *