Політика

Не дай, Бог, Альцгеймер-шоу…

Боже, вбережи Америку від йолопів! Можна радянських людей вивезти до США, але совок з них за океаном – ніколи! Чимало наших в США «на голубом глазу» рвуть п’яті точки за Бідона, порівнюють республіканців з ІДІЛом, а всіх прихильників Трампа записують, звичайно, в «агенти Кремля».

Безголові ви люди – який в біса Джо «друг України»?! Який після «Бурізми» і після того, як він Порошенка по телефону «строїв»?!

Казати правду, Трамп Україною теж особливо не переймається. Бо він, насамперед, прагматично дбає про власну державу, не про нас, і це нормально – думати в першу чергу про своїх. Але так вже збігаються політичні розклади, що поки в Овальному кабінеті – прагматичний Дон, а не просто балакучий Барак чи Джо — доти й нам кращі шанси на все.

Нічого особистого, бебі, тільки бізнес, вигідний для всіх і безпечний, але це – надто складна арифметика для українських в США діаспорних «романтиків».

Можливо, вже через кілька годин ця країна зміниться і стане такою, яку я знала вже колись – тобто, схожою на ссср-небіжчика. З урівняйлівкою, агресивним безбожництвом, хамами-пролетарями, які усьому гегемон, і сенильним пенсіонером Джо Іллічом Байденом-генсеком. Ну, американському «Брежнєву» хоч щелепу нормальну склепають…

А, може, трусоноло трохи свідомістю американців, і все буде ок? Дон, як щойно показували підрахунки, скорочує розрив, і є шанс на перемогу здорового глузду. І що Бог таки вбереже Америку від Альцгеймер-шоу протягом наступних 4 років.

Людмила Пустельник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *