Політика

«Не випускати війну» з України

Захід не допустить поразки України у війні з кровожерливим царством пітьми. Тому що це одразу значно збільшить ризики для самого Заходу, і під загрозою опиняться країни НАТО. Адже Захід насправді не знає, що робити, якщо паРаша нападе на якусь країну НАТО, і є великий сумнів, що ця реакція буде адекватною.

Заходу вигідніше «не випускати війну» з території України.

Але Захід не допустить і перемоги України у цій війні. Бо спроби перемогти інфернальне зло (надання Україні потужної сучасної зброї у необхідній кількості) означатимуть «ескалацію» з божевільною ядерною державою, якої Захід досі боїться як вогню. Перемога України означатиме і загрозу розпаду немитої ядерної росії, якого Захід також боїться.

Захід буде продовжувати жувати шмарклі, торгуючись з бункерним щуром і Пекіном, і доводячи війну до «перемир’я». Якщо прийде Трамп, торги підуть швидко і без церемоній. Якщо залишиться Байден, торги розтягнуться ще на чотири роки.

«Перемир’я» — це страус, який заховав голову в пісок. «Перемир’я» — відкладена світова війна. «Перемир’я» — програш України, програш Заходу і прелюдія до світового хаосу.

Михайло Сидоржевський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *