Хвиля Десни » 11 Липня, 2024

Daily Archives: 11 Липня, 2024

Культура

Нобелівська і Шнобелівська премії

Published by:

Даремно «фахівці» стабільно не задоволені щорічним вибором Нобелівського комітету в царині літератури. Як на мене, це свідчить, що академіки читають різноманітні твори, а не лише «мейнстрім». Публіці ж, на око, переважно «подобаються» ті твори мистецтва, які вже комусь сподобалися. Бо хтось «авторитетний» із ними ознайомився і похвалив.

Continue reading

Політика

«Не випускати війну» з України

Published by:

Захід не допустить поразки України у війні з кровожерливим царством пітьми. Тому що це одразу значно збільшить ризики для самого Заходу, і під загрозою опиняться країни НАТО. Адже Захід насправді не знає, що робити, якщо паРаша нападе на якусь країну НАТО, і є великий сумнів, що ця реакція буде адекватною.

Continue reading

Політика

Сьогодні НАТО — це колгосп

Published by:

Якісь західні «інтелектуали» опублікували в британській The Guardian статтю, що НАТО у жодному випадку не має приймати у свої ряди Україну. Хто платив цим «публіцистам» за опус – очевидно. Шанована британська газета «зіграла в демократію» – і обі#ралась.

Continue reading

Суспільство

Не їдь, Наталко (навздогін Миколі ухилянту)

Published by:

Вчора розмовляли телефоном з коліжанкою з Мічигана. Колишня киянка, планує їхати в Україну до родини. Зізналася, що боїться. Але не стільки важкої подорожі та війни. “Ну, потраплю під обстріл, ну, вб’ють – від цього ніхто не застрахований, така вже доля. Але мені вперше лячно наших же людей – вони дуже злі. Ненавидять. Своїх же. Просто так, ні за що. Й готові виправдати будь-яке нове свинство, яке влаштовує громадянам наша держава. Навіть моцклів не треба, свої зжеруть швидше».

Continue reading