Політика

«Очисна хвиля» Вікторії Кульгейко

Колись Маннергейм сказав своїм солдатам — ви перемогли, а політики вкрали вашу перемогу. Щоб таке не сталося у нас, Україна повинна бути пильною. Тому конгресвумен Вікторія Кульгейко з Носівки, більш відома за чоловіковим прізвищем Спартц, підняла хвилю перед контрнаступом ЗСУ. Очисну, вірю, хвилю. Мова йде, звісно, про її заяву президенту Байдену з вимогою перевірити главу Офісу Зеленського Андрія Єрмака.

Наша пані відкрила гнійник. У чому ж вона звинувачує Єрмака?

— Витік інформації в Білорусь і, зрештою, в Росію про операцію України із захоплення «Групи Вагнера», що призвело до її провалу;
— погане керівництво невдалими мирними переговорами з Росією перед війною;
— запевнення українського керівництва, що у лютому нападу з боку Росії не відбудеться, всупереч західній розвідці щоб перешкодити Україні належним чином підготуватися до війни;
— саботаж Херсону та надання його росіянам для організації трагедії батальйону «Азов»;
— затягування термінових закупівель військової техніки через Міністерство оборони України та висування необґрунтованих або навіть незаконних умов;
— цілеспрямоване затягування через свого заступника Олега Татарова призначення незалежного антикорупційного прокурора.
Гнійник буде розкриватися й далі. Бо Зеленський сказав про свого друга Єрмака – «разом прийшли, разом і підемо». Таким чином дійде і до зустрічі Зеленського з секретарем ради національної безпеки Росії Патрушевим в Омані.

Патрушев — не просто соратник Путіна, а він контролює всі спецслужби Росії. А зустріч цю організовували Медведчук і Єрмак.

І ще — наші лєщєнки на услуженії похапцем (у них учора й сьогодні нема вихідних!) пишуть всяку гидоту на члена палати представників Конгресу США Вікторію Спартц. Наприклад, про її чоловіка (яке ваше діло?), вигадують брехню, мовляв, вимагає зупинити допомогу США Україні, тоді, як Вікторія вимагає контролю тої допомоги, щоб єрмаки не крали. І при цьому намагаються нівелювати, знікчемнити лист-вимогу конгресвумен.

Але — не вдасться, бо вона є членом підкомітету Конгресу, який займається питаннями національної безпеки, має доступ до секретної інформації і в своєму листі пише прямо, що посилається на розвіддані (ахтунг!) та дії товарісча Єрмака. Розвіддані, ферштейн?!

Далі буде!
Бо наша пані з Носівки вимагає уже на 12 число секретний брифінг щодо Єрмака. Логічно: контрнаступ ЗСУ скоро, зброя надходить така, що й не оголошується, і кому треба, щоб про це знали на Москві?

… І наостанок. Щоб усміхнутися.
Вікторія Спартц, перебуваючи в Чернігові, сказала, що у штаті Індіана, де вона живе, дороги гірші, ніж у Чернігові. Отак-о!

Василь Чепурний
На фото: президент США Джо Байден передає ручку,
якою підписав закон про ленд-ліз для України, Вікторії Спартц (Кульгейко)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *