Політика

Парад бєз лікованія

Схоже, фарт у бункерного неадеквата закінчився 24 лютого і почалися серйозні проблеми, які щодня, особливо останнім часом, додаються. А дєнь побєдобєсія став для кремлівського злочинця днем ганьби. Обрізаний і убогий ваєнний парад з музейним допотопним танком, повний і демонстративний ігнор з боку друга Сі, переляк бункерного від парадної музичної бавовни, блювотна жуйка про «західні глобалістські еліти», фейкові вєтєрани, кілька викликаних на оказію президентів з бліжнєго зарубєжья з ненадійним виглядом (як на похороні), немічний картопляний лось…

А де ж повсталий із нафталіну, ломом підпоясаний глубінний совок у куфайках і кирзових чоботях? Де полчища z-дегенератів під скрєпами «можєм павтаріть»?

Чому на болотах не чути народного лікованія? Де обіцяне взятіє второй армієй міра Бахмута до красного дня калєндаря? Де привітання від Трампа і Орбана, від трудящих Нікарагуа, Ірану, Куби і Північної Кореї?

Чому не чути художнього свисту п’яного ліліпута-гідроцефала і командного отченашу попа-гебіста? Чому заціпеніло мовчать чорні роти шапіро-бобросян-скабєєвої?..

Шо такоє?..
То як там в бункєрє, всьо ідьот па плану?..

Михайло Сидоржевський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *