Політика Суспільство

Плач Ярославни на шоколадному валу

Чи всі чують оцей плач Ярославни на шоколадному валу: несправедливо, як таке може бути — прибрали із закону положення про демобілізацію? І вервечкою кліпики із справжніми і постановочними кадрами облитих сльозами дружин військових, що досі на фронті. Правда, розчулює? Якраз на те оця компанія і розрахована — під парасолькою гуманної “справедливої демобілізації” розвалити армію і повернутися до мінського процесу капітуляції.

Кілька днів шукав, де, в яких країнах під час війни на власній території держава-жертва агресії проводила демобілізацію. НІДЕ!!! Це висер політтехнологів одного з кандидатів у президенти, розрахований на голоси втомлених військовослужбовців і членів їхніх сімей.

Що таке взагалі демобілізація? Почитаємо дефініцію: Демобілізація (фр. demobilisation, від латинських de… — префікс, який означає скасування, припинення, і лат. mobilis — рухомий) — переведення збройних сил і народного господарства країни з воєнного стану на мирний ПІСЛЯ завершення війни або внаслідок мирного розв’язання конфліктної ситуації, яка зумовила необхідність мобілізації.

ПІСЛЯ, А НЕ В ЧАС ВІЙНИ.

На сьогодні нам за рахунок додаткової мобілізації хоча б забезпечити ротацію на нулі і планові відпустки. Втомлений солдат — поганий солдат.

І не шукайте й не ждіть тут ніякої справедливості. Війна –неспровокована загарбницька — це найбільша несправедливість, яку взагалі тільки можна придумати. І кінчаємо з оцими вічними шмарклями: у нас з нуля тільки два шляхи: або бути 200-тим або тяжко пораненим. А третій варіант — перемогти — нікому на думку не спадав?!

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *