Політика

Постріл у вухо

Не вдаючись у багатоходову конспірологію: а чому нещасному Трампові куля лише вушко полоскотала? Заспокою посполите товариство: України нема в цих американських гірках… Ціни на бензин, тарифи, мігранти — ось святая трійця американських виборів.

Україна присутня в дуелі риторик кандидатів у президенти США лише як ілюстративна й виграшна тема для піяр-технологів обох штабів: один старець вербально продає своєму виборцю страхи перед ядерним путіним, другий старець продає своєму виборцю формулу «заспокійтеся всі, я всьо порішаю».

Постріл у вухо другого старця, безумовно, на користь ідеї припинення війни, її заморозки. Ця ідея набуває тепер уже стражденицького мем-образу, коли про мир/замирення говорить політик із цівкою крові, що стікає по щоці.

Не ті тепер 20-річні юнаки. Зір у молоді суттєво підупав. Це все — ГМО, нездорове харчування й нічні відеоігри. Прицільно потрапити акурат у вушну раковину – ймовірність украй мала.

Мабуть, це небеса й фатум вершать свої діла на цій навдивовижу веселій планеті. Ми лише спостерігачі. Доля України вже давно не в наших руках. Буде так, як складеться світовий пазл.

Остап Дроздов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *