Політика

Про віслюка і колективного Чемберлена

Перші атаки по території Росії американською зброєю можуть розпочатися в найближчі години або дні. Про це повідомляє газета The New York Times (NYT) з посиланням на американських чиновників. За даними джерел видання, глава Пентагону Ллойд Остін уже дав дозвіл Україні відкривати вогонь з американської зброї по військових цілях на російській території.

Після цього повідомлення щиро шкода тих, хто плаче над можливою долею любителя порнозірок Дональда Трампа. Суд присяжних визнав його винним за всіма 34-ма статтями звинувачення.

У липні Дональд від MAGa може отримати вирок на 20 років увʼязнення. І, знаєте, мушу зізнатися, що після того, як він особисто через своїх однодумців у Конгресі понад 6 місяців заливав кровʼю українців наші землі своєю блокадою допомоги ЗСУ, мені шкода комаху, розчавлену на лобовому склі авто більше, аніж Дональда Трампа.

Байден і його команда дуже нагадують колективного Чемберлена, але вони піддаються тиску і чують правильні аргументи. Дональд — це віслюк, якому вже, крім дзеркала, не треба нічого. От у тюремній камері хай і буде у нього дзеркало, навіть два. А ще це шанс для республіканців виповзти з-під туші сімейки Трампів і висунути на виборах реально сучасну принципову консерваторку Ніккі Ґейлі.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *