Політика

«Прокол» Мар’яни

Комітет з питань нацбезпеки Верховної Ради України вчора ухвалив рішення про відкликання депутатки Мар’яни Безуглої з посади заступника голови комітету, але не з самого комітету… У відповідь пані Безугла зазначила, що таке рішення можна прийняти тільки голосуванням в залі… Тобто голосування комітету має затвердити ще й парламент. Для цього потрібно набрати 226 голосів…

Крім того, пані Безугла назвала рішення членів комітету про її відкликання з посади “підлим” і “підступним”. “Зроблено все було максимально підступно: голова Комітету поставив на голосування, коли я його попередила, що запізнюсь на засідання, за моєї відсутності; а колеги проголосували”, — написала вона у Facebook.

Проте, як зазначив нардеп Ярослав Железняк, відповідним рішенням після голосування парламенту Безуглу лише відкличуть з посади заступниці голови комітету Верховної Ради з національної безпеки, але вона і надалі залишатиметься членом комітету.

Ростислав Демчук

***
Уявляю собі, як пан Єрмак опирався усуненню Мар’яни Безуглої з посади заступника комітету ВР з питань нацбезпеки… Зеленський йому каже: “Як вона сміє критикувати Залужного? Він запорука нашої перемоги!!! Її треба прибрати з посади”. А пан Єрмак: “Ні! тільки не це. Її аналізи відзначаються глибокою глибиною і змушують нас зміцнювати і так міцну нашу національну безпеку!”

І за нашу безпеку можна було бути спокійними. Адже Мар’яна залишалася на своєму місці. І сам Зеленський не здатен був її змістити.

Аж поки Мар’яна не зазіхнула на святее — не покритикувала 95-й квартал. Після цього ганебного вчинку навіть всесильний Єрмак не зміг її захистити. Гнів Зеленського піднявся до безпрецедентних висот. І Мар’яну «пішли».

Що тепер буде з нашою національною безпекою? Хіба що 95-й квартал знає. Але він не скаже, бо його увага на сіськодовськ відвернута.

Юрій Луканов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *