Політика

Прозріння «халявних» ідійотів

Оцей рагульський флешмоб про те, що «я помилився» — кому взагалі потрібен?!! Це покаяння виглядає як повторне визнання себе ідіотом. В житті ж все інакше — якщо ти зі своєї власної дурості спалив хату, то ким ти є, сидячи півтора року на згарищі, і завиваючи від розпуки? Правильно, ідіотом!

Нормальна людина вже на другий день після усвідомлення помилки починає цю помилку виправляти. Але ким є виборці Зеленського? Такими собі колективними «вірменами», котрим колись Росія захопила в Азербайджані Нагірний Карабах. І тепер, коли азербайджанці прийшли по своє, вірмени верещать до росіян: чому ви не приходите знову замість нас воювати з азербайджанцями?

Ні, людоньки недобрі, своїм вибором Зеленського ви пограбували і себе, і країну, і тих людей, котрі вас попереджали про те, що вибір Зеленського стане катастрофою для країни.

Тепер ідіть і виправляйте!
Спалили собі хату, то самі і відбудовуйте, але не шукайте винних у своїй помилці, бо це була не помилка, а це була спроба отримати якусь неймовіреу «халяву», такий собі політичний МММ, з отриманням «янелоха» відвертими лохами.

Вже зараз соціологія ловить певні настрої, люди визнають, що влада Порошенка була таки кращою влади Зеленського, але визнавати — цього замало, ми ж оплачуємо існування цієї непрофесійної і злодійської влади, тому згорніть у сувій свої таблички з «помилкою» і виправляйте ту помилку, що насправді була злим умислом. Хоча би в цьому для початку треба зізнатися самим собі.

Володимир Цибулько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *