Хвиля Десни » 17 Грудня, 2020

Daily Archives: 17 Грудня, 2020

Політика

Прозріння «халявних» ідійотів

Published by:

Оцей рагульський флешмоб про те, що «я помилився» — кому взагалі потрібен?!! Це покаяння виглядає як повторне визнання себе ідіотом. В житті ж все інакше — якщо ти зі своєї власної дурості спалив хату, то ким ти є, сидячи півтора року на згарищі, і завиваючи від розпуки? Правильно, ідіотом!

Continue reading

Суспільство

«Олігарх» на яблуні

Published by:

Сьогодні зрання у саду чувся пташиний лемент. Не повірите, але позліталися сороки, дятли та ще якісь, не знаю, схожі на диких голубів. І сірі птахи. Їх було дуже багато. Сад великий, на старих яблунях чимало яблук – усім вистачить. Але на Сніжному Кальвіні сиділо якесь диво, чорне, але не ворона, трохи менше, із хвостом, як віялом, і маленькою голівкою.

Continue reading

Суспільство

«Героїзм» наших медиків

Published by:

Мусують нову ідею: підвищити зарплати медикам… І скільки медикам треба нині платити? Аби всі розуміли порядок цифр: якщо чийсь із нас батько, мати, бабуся чи дід нині під киснем у київській лікарні — медсестрам платять люди по 500 грн на добу, лікарям — по 300 доларів за лікування без жодних гарантій. І ніхто із тих, хто платить, не знає, що насправді відбувається за зачиненими дверима, бо ті, хто під киснем, на дзвінок телефона не відповідають…

Continue reading