Політика

Розділяй і владарюй

Путін заявив, що В. Зеленський не може забезпечити розведення на Донбасі через націоналістів. Яка мета цієї та решти подібних заяв? Дуже проста — зіштовхнути українців лобами.

Змусити Зеленського забути, що головний ворог причаївся у Кремлі і зосередитися на внутрішніх опонентах. Переконати Зеленського, що націоналісти — це шкідники, які перешкоджають миру, переконати, що Майдан — це справа не свідомих українців та патріотів, а рук Порошенка, який хоче повернути владу.

Переконати, зрештою, що в Україні є пвседопатріоти, які нібито продовжують заробляти на війні, а тому будуть опиратися будь-яким спробам Зеленського принести мир.

Тобто, зробити все для того, щоб спровокувати конфлікт всередині країни. Розділяй і владарюй — тактика стара як світ і В. Путін нею послуговується.

Але Президент України не повинен «вестися» на провокації Путіна. Перед обличчям ворога всі українці мають стояти як одне ціле. А інакше В. Путін просто знищить всіх поодинці: і націоналістів, і Порошенка, і патріотів, і, зрештою, самого Зеленського.

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *