Хвиля Десни » 12 Жовтня, 2019

Daily Archives: 12 Жовтня, 2019

Ексклюзивна хвиля

Подарунок Михайлові Коцюбинському

Published by:

… Неоціненним надбанням української літератури стала повість Ольги Кобилянської «Земля». У швидкому часі по написанню вона була перекладена на безліч мов світу. Саме цим твором велика буковинка поклала початок символізму в українській літературі…

Continue reading

Політика

Важлива заява у Відні

Published by:

Усі іноземні збройні формування, військова техніка та найманці повинні залишити територію України до проведення виборів на Донбасі. Це має дуже важливе значення для виконання Мінських домовленостей. Про таке йдеться у заяві Європейського Союзу, виголошеній під час засідання Постійної ради ОБСЄ, яке відбулася учора у Відні.

Continue reading

Суспільство

Сором зрусифікованості і почуття справедливості

Published by:

Нарешті знайшов перукаря в Дніпрі, який спілкувався б зі мною українською. Побачив на вікнах закладу написи державною мовою і ризикнув зайти. Сьогодні вже вдруге робив там собі зачіску.

Continue reading

Суспільство

Що найважливіше у культурному надбанні?

Published by:

У багатьох людей дуже викривлене розуміння КУЛЬТУРИ. Для впорядкування цього важливого знання слід поставити над усіма сотнями визначень культури одне найзагальніше: культура — це все те, що людина набуває ПІСЛЯ свого народження впродовж усього життя (на відміну від усіх тих умінь і знань, з якими вже народжується).

Continue reading