Політика Суспільство

Що розповісти дітям про Віктора Ющенка?

Віктор Ющенко дав інтерв’ю ютуб-каналу з молодіжною аудиторією і в коментах молоді люди тотально захоплюються його світоглядом, підходом до політики та знаннями української історії. На момент його президентства вони були ще дітьми і от вперше відкрили для себе президента України, який не нарцис, а від нарцисів потерпав.

І дуже вражені тим, що така людина взагалі була президентом їхньої країни у доісторичні часи. І він справді виглядає як аномалія в безперервному ряду навколоолігархічних постатей.

Дуже хочу, щоб ці всі юнаки і юнки почали питати своїх батьків: як так трапилося, що Ющенко розгромно програв свої другі вибори? А ті розповідатимуть історію про те, як «народ йому повірив, а він не справився і не створив диво, тому ми масово проголосували за кримінальника-шапкокрада, який потім вчинив бійню і розстріляв дітей на майдані, а ми носили труни з ними і співали “Пливе кача”, бо ми гарно співаємо. Це єдине, що можна було вдіяти в тій ситуації».

Так карали «безхребетного» Ющенка, що аж покарали себе.

Хоча може і не варто, психологи кажуть, що недобре дітям бачити у своїх батьках недолугих інфантилів. Руйнуються авторитетні системи.

Володимир Гевко

P.S.
Ющенко звичайний балабол, який прикривається українською патріотичною риторикою. Як людина, яка безпосередньо знайома з методами роботи його команди з тодішнього секретаріату президента, раджу Вам не створювати собі та іншим ілюзій… На жаль, Віктор Андрійович був відповідальним президентом рік-півтора, а далі чвари-дерибани-безхребетність (й взагалі чи можна дивитись на президента лише з точки зору «що він зробив для національної самоідентичності»? Чи не занадто вузько?

Віталій Бойчук

Чому Ви не згадали бджіл?

Anatoliy Denysenko

В 2004 році на вибори під українське посольство в Мадриді приїхала рекордна кількість українців. Тільки з регіону Мурсїї прибуло 6 автобусів, якщо не більше. Ми виїхали вночі, весь день простояли в черзі, яка простягалась на кільканадцять кілометрів. В той день, абсолютно незвично для Іспанії, випав сніг. Люди чергували в автобусах, щоб зігрітись, носили один одному гарячий чай. Поїхали вже аж пізно вечором. Настрій був піднесений і сповнений надій. Дуже багато заробітчан, попри все своє бажання, так і не змогли повернутись додому, в Україну, бо світлі надії були розтоптані, зруйновані. Прихід до влади януковича оприділив і заплямив майбутнє України на довгі роки. Ну, от як раз переживаємо наслідки. Саме це потрібно розказувати дітям, що Ющенко зруйнував і зрадив очікування мільйонів українців. Наслідки непоправимі.

Yulia Kanarok

А ще Ющенко був прем’єром при президенті Кучмі, а той самий шапкокрад змінював тігрюлю в кріслі прем’єра за президента Ющенка. Багато дітям можна розповісти…

Olena Karpova

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *