Хвиля Десни » 18 Липня, 2024

Daily Archives: 18 Липня, 2024

Суспільство

Як я від дівчат втікав

Published by:

Сиджу в кав’ярні. Там кондишн. Пишу собі. За спиною сідають дівчатка. Років по 23-25. Краєм вуха чую, що вони ніби айтішниці. Починають матюкатися. Я делікатно: «Будь ласка, ви не могли б не матюкатися ?». В моєму уявленні молоді дівчатка мусили б до дядька прислухатися. А ще краще вибачитися…

Continue reading

Суспільство

Про війну з московитами

Published by:

Я дуже здавна знаю Дмитра Корчинського. Дмитро, звісно, не простий чоловік, і сам собі на умі. Але часто він каже правильні речі. Зокрема, ще в 1993-му році казав мені, що Росія окупує Крим при першій нагоді. Тоді це виглядало, як брєд сумашедчого.

Continue reading

Політика

Скелети з їхнього «Зєркала»

Published by:

Для тих, хто вірить у фігню, поширювану «Дзеркалом тижня» (про опитування, де начебто більше 44 відсотків українців згодні на якісь переговори з Москвою за рахунок втрати території), треба розуміти, що ця газета має коріння із газети російських емігрантів «Новое русское слово».

Continue reading

Політика Суспільство

Що розповісти дітям про Віктора Ющенка?

Published by:

Віктор Ющенко дав інтерв’ю ютуб-каналу з молодіжною аудиторією і в коментах молоді люди тотально захоплюються його світоглядом, підходом до політики та знаннями української історії. На момент його президентства вони були ще дітьми і от вперше відкрили для себе президента України, який не нарцис, а від нарцисів потерпав.

Continue reading