Політика

Щодо перемовин з ворогом

Господь дав прозріння і велич духу для великої української нації: у смертельно небезпечний час Збройні сили України, керівництво держави, весь український народ стали воєдино проти смертельного ворога. Але, певно, маю право сказати те, що сьогодні в Україні непокоїть дуже і дуже багатьох людей. Про перемовини з ворогом. Безперечно, треба вести перемовини з рашистами. Треба використовувати будь-який шанс, який працює на нашу перемогу і допомагає зберігати життя людей. Безперечно, треба вести перемовини.

Але сподіватися, що це врятує Україну і ворог згине «як роса на сонці» – дуже небезпечно. Жодних ілюзій не мусить бути. Жодних! Поки путін живий, він ніколи, ні за яких обставин не відмовиться від свого наміру знищити Україну. Ніколи. Ні за яких обставин!

Нехай ініціатори перемовин з ворогом чесно скажуть суспільству: невже ви вірите, що це зупинить путіна?.. Цей геополітичний маніяк цинічно порушить будь-яку угоду, яку підпише. Будь-яку. Тому сподіватися на перемир’я з ним – пошитися в дурні і вчинити зло стосовно своєї країни і свого народу.

Скільки було раніше, до війни, ілюзій щодо можливості якось «домовитися» з путіним — і в нашої влади, і на Заході. І що? Як тільки не обзивали тих «крикунів», котрі криком кричали, благали, котрі закликали: ради Бога, не ведіться на путінські брЕхні, не вірте жодному його слову! Обдурить!.. І що? Застереження «крикунів», на жаль, стовідсотково підтвердилися. Спроби порозумітися з путіним, зустрітися з ним, подивитися йому в очі, про щось домовитися виявилися стовідсотковою ілюзією і обернулися для українського народу страшними жертвами й руйнуваннями. Тисячі і тисячі українців змушені платити кров’ю… Тепер і Шольц, і Макрон, і Штайнмайєр, і інші західні лідери публічно посипають голови попелом: недогледіли, помилились, мовляв, вибачайте…

До речі, навіть тепер, після тисяч і тисяч смертей, котрі принесли на нашу землю російські фашисти, не всі мають розум чи мужність визнати свою сліпоту. Як та ж мадам Меркель: «я дєвушка чєстная, мнє нєзачєм ногті стрічь…» Тепер знову дехто на Банковій починає дивні танці. Знову якісь ілюзії, якісь наївні сподівання… Невже не зрозуміло: сатана знову веде свою диявольську гру. Знову обдурить!.. Припиніть, ради Бога, сподіватися, що з ним можна домовитися.

Перемир’я з Путіним – відтермінована війна. Ще страшніша, ніж зараз, бо ворог намагатиметься врахувати свої помилки і провали. Домовитися сьогодні з путіним про «мир» – означає отримати завтра ще жахливішу війну. Не обзивайте «крикунами» тих, хто вас знову застерігає. Не наступайте знову на граблі – бо держаком межи очі отримає знову вся країна…

Путін патологічно ненавидить українців. На росії ідеологія нацистської ненависті до нас буквально зашкалює. Тотально затруєні геббельсівським телевізором, русскіє оскаженіло хочуть війни, хочуть трупів, хочуть смертей… Там відбувся колективний сеанс якогось масового очманіння, масового сказу, масового отруєння трупним смородом тотальної ненависті і тотальної війни проти України і українців. Середньостатистична русня хоче вбивати, хоче відправляти своїх синів гинути на війні, хоче гинути – так люто вони нас ненавидять! І хтось сподівається з ними «примиритися»?..

Михайло Сидоржевський

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    Допоки буде продовжуватись отся дурня? В Україні йде війна, війна не на життя, а на смерть!
    Війна, в якій винна насамперед влада! В жовтні минулого року президента та уряд України розвідка США попередила, що середині лютого росія нападе на Україну. То ЗЄлєнскій їх виставив дурниками та провокаторами – «Нє гонітє пургу», «Нє отпугівайтє інвєсторов»!
    І в США відмінили військову допомогу Україні (вони ще не забули, як Афганістан «здав» їх та капітулював перед талібами…
    Лише дякуючи терміновим особистим контактам політиків-патріотів та діячів Армії, в лютому 2022 була поставлена партія «Джавелінів» та «Стінгерів»! Та ще термінова допомога Великобританії, слов’янських країн-сусідів та країн Прибалтики допомогла врятувати Україну на першому етапі війни.
    А Зєлєнскій з початком війни тільки говорив, що «поставлєна задача єго убіть»! Власний піар шоумена… (Про замахи на життя сталіна в «есесерії» дізналися лише після війни.) Та ще в нас «порхають» зверху інформаційного простору «завгосп» ОПи з «порадниками» та «головний дипломат-пєрєговорщік» АРАхамія – навіщо взагалі ОПі оте МЗС? (Правда, «завгосп» десь був зник днів на 10 після 24 лютого, потім тихенько виплив)…
    Я запитую ЗЄлєнского – де та НОВА зброя, що пройшла державні випробування ще в 2018-2019 роках (ракета «Вільха» навесні 2018 року, а крилата ракета «Нептун» – 5 квітня 2019 року)? Вже тоді в об’єднанні «Луч» була розроблена крилата ракета, що долітала б до москви! Чому в 2019 році було відмінене фінансування оборонного комплексу? Та ще призначив Міністром Оборони людину, що була звільнена 2015 році з Армії з формулюванням «за державну зраду» – стаття 111 КК УКраїни!
    А була б сучасна важка зброя, в росії не виникло бажання завойовувати Україну! Натомість наша «зелена влада» заборонила нашим воїнам ООС стріляти у відповідь та віддала шмат території до лугандону!
    Зате ми чули тоді щось про «посмотрєть в глаза путіна»!

    А вже минулого року люди почали говорити: «ЗЄлєнскій будує дороги для російських танків»! Так і вийшло…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *