Політика

Світ мій, люстерко, скажи: хто найкращий… політолог?!

Колись давно почув цікаву народну класифікацію героїв-коханців, з-поміж яких, як на мене, чи не найоригінальнішим здалися — лавочники… Це ті, що полюбляють бавитись у парку, на лавочці… Є ще кустарі… Це ті, що віддають перевагу кущам…

Там їх багато, у тій класифікації. Є, скажімо, ліфтери, сантехніки, газовики, і так до безкінечності. «Ліфтери», звісно, треба брати у лапки. Але загалом – то ще та Камасутра!

До чого це я?
А до того, що та класифікація спала мені на гадку, коли спробував щось подібне припасувати до наших українських політологів.

Напередодні краєм ока зачепив прямий ефір російського РТР. Там саме був Вадим Карасьов зі своєю, так би мовити, думкою про інтерв’ю Гордона з Богданом.

Нічого не казатиму ні про «думку» Кисельова, ні про інтерв’ю Гордона, скажу про те, що мене вразило. А вразив російський ведучий, який аж тричі (!) назвав Кисельова… кращим політологом України.

Я не полінувався і «загуглився» кілька разів з відповідними ключовими словами. Жодних рейтингів політологів не знайшов…

Але то таке, як каже один український футбольний тренер, головне, що телевізор «прокукурікав» — Кисельов найкращий в Україні політолог… да…

Сергій Сай-Боднар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *