Хвиля Десни » 11 Вересня, 2020

Daily Archives: 11 Вересня, 2020

Політика

Не потрапити під автобус… «говорящий»

Published by:

Чому я не дивився резонансне інтерв’ю Гордона з Богданом, і не буду? Бо — а) «говорящий автобус» — це для «Слуг народу», то є їхні глюки; б) чотири години свого часу зливати в унітаз – ні і ще раз – ні! За чотири години я пишу 20 тисяч друкованих знаків. Це — половина серії сценарію для фільму або 15 сторінок книжки, або три статті.

Continue reading

Політика

Міни для ушльопків

Published by:

Ну, шо, друзі та недруги. Підіб’ємо підсумки того дня. Те що відбувалося в районі Шумів — це грьобаний стид! Ніт, навіть не стид, а стидобище. Це, як зараз модно говорити, дно і це дно щодня пробивають і поглиблюють ті ушльопки, яким подобається пісня про шльопки.

Continue reading

Політика

Світ мій, люстерко, скажи: хто найкращий… політолог?!

Published by:

Колись давно почув цікаву народну класифікацію героїв-коханців, з-поміж яких, як на мене, чи не найоригінальнішим здалися — лавочники… Це ті, що полюбляють бавитись у парку, на лавочці… Є ще кустарі… Це ті, що віддають перевагу кущам…

Continue reading

Культура

Довкола Чендеєвого конкурсу…

Published by:

З приводу Чендеєвого конкурсу в Ужгороді…
Я не знав, що так багато є чендеєзнавців… Коли якогось року я приїхав до Ужгорода, ми жили в готелі навпроти маєтку Чендея, збудованого ним за літературні гонорари. Ще жила його дружина, яка буквально, померла в ті дні…

Continue reading

Культура

Хто з наших письмаків зібрався на «дожинки» в Білорусь?

Published by:

Білоруське агентство БЕЛТА (belta.by) 10 вересня повідомило, що в Гомельській області 10–12 вересня відбудеться XV Міжнародний фестиваль-свято «Славянские литературные дожинки», в яких візьмуть участь «письменницькі делегації» з Росії та України.

Continue reading