Політика Суспільство

Трафарет Адольфа Алоїзовича…

Насильна мобілізація! Путін іде шляхом Гітлера… Хвиля протестів проти мобілізації в Росії не вщухає. Ухилянти масово тікають за кордон куди тільки можна. Колони росіян намагаються навіть пішки добратись в Грузію, тікають в глухі села, у ліси і гори… А креативні комісари протягом ночі вигадали хитру фішку: тим, хто виходить на протести — вручають повістки і женуть, як баранів у воєнкомати.

Насильна мобілізація, оголошена Володимиром Путіним, і яка зараз проводиться в Росії, схожа на створення Гітлером «Фольксштурм группен» наприкінці війни — військ народної ополчення, куди всі ті, кого ще не забрали на фронт, були примусово мобілізовані. За словами американського генерала Бена Ходжеса, рішення Путіна про мобілізацію є «стратегічною помилкою».

«Гітлер забирав хлопців та старих людей з вулиць і одягав у форму, бо опинився колись у такій самій безвиході», — нагадав Бен Ходжес. Путін також «у розпачі і намагається знайти спосіб виправити ситуацію».

Але про яку мотивацію може зараз іти мова?!!

Тому Україні слід розгорнути інформаційну кампанію і агітувати росіян масово здаватися в полон. До цієї справи слід долучити ООН, ЮНЕСКО, Червоний хрест, інші гуманітарні організації світу, аби вони забезпечили добровільних полонених одягом, харчами, засобами гігієни і зайнялись облаштуванням спеціальних закритих кемпів для такої категорії полонених. Їх необхідно забезпечити необхідним знаряддям праці і відповідною технікою та добровільно залучити до відбудови зруйнованих міст і сіл російськими агресорами.

Рассияне, те кто хочет выжить, здавайтесь добровольно в плен!

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *