Хвиля Десни » 22 Вересня, 2022

Daily Archives: 22 Вересня, 2022

Політика Суспільство

Трафарет Адольфа Алоїзовича…

Published by:

Насильна мобілізація! Путін іде шляхом Гітлера… Хвиля протестів проти мобілізації в Росії не вщухає. Ухилянти масово тікають за кордон куди тільки можна. Колони росіян намагаються навіть пішки добратись в Грузію, тікають в глухі села, у ліси і гори… А креативні комісари протягом ночі вигадали хитру фішку: тим, хто виходить на протести — вручають повістки і женуть, як баранів у воєнкомати.

Continue reading

Культура Суспільство

Війна епохи постмодерну

Published by:

Цього тижня привезли до Урожа воїна. Ще один загинув з Нагуєвич. Позавчора поховали хлопця з Трускавця. Лейтенант, 22 роки. Везуть ще трьох. До Луцька везуть п’ятьох. Кожного дня під Гарнізонним храмом стоять люди з квітами – день у день там похорони наших захисників. На початку жовтня у Львові буде так званий БукФорум. Минулорічний був апогеєм клановості й мафіозності. Письменники-ветерани війни мокли під дощем зі своїми книгами. Натомість у чистому й сухому Палаці мистецтв намагалися канонізувати тих письменників, які зараз фестивалять у Західній Європі й заробляють гроші, розмовляючи з «хорошими» руськими.

Continue reading

Політика Суспільство

Відключений інстинкт самозбереження

Published by:

Якби ті 50 тисяч руских, убитих в Україні, вийшли на красну площу з протестом — то їх би не переміг жоден омон. Дивно як так виходить — українських гармат, байрактарів і хаймарсів вони не бояться, а путіна бояться? Ну, хай пропаганда, але ж вони тут, на тих полях, все бачать самі… Вантажать своїх убитих десятками… Це не з дивана воювати перед телевізором. Пропаганда могла спрацювати із рускими солдатами в лютому, але не зараз.

Continue reading